+47 984 06 938 post@doktoreple.no | Drop-inn: Storgata 19 0184 Oslo, 5 etasje (Avtal før du kommer)
Bedriftskunde 2019-06-16T22:55:29+00:00

Bli bedriftskunde!

Søk om å bli bedriftskunde! Det er gjort på minutter…

Hvorfor bli kunde hos oss?

Vi vet hvor viktig det er å skape relasjoner med bedrifter

Å skape lange relasjoner med bedrifter er oppskriften på en suksessfull virksomhet. Hvem ønsker å samarbeide med en bedrift som ikke leverer? Vi stiller alltid opp for kunden og vet hvor viktig det er til enhver tid å holde tett dialog. Vi ønsker derfor velkommen til nye, spennende kunder i vårt nettverk av bedrifter. Per dags dato samarbeider vi med over 50 bedrifter fra hele landet som ønsker å yte våre tjenester.

Som bedriftskunde vil du få fordelen av å bli fakturert. Du trenger derfor ikke å betale der og da, vi tar oss av faktureringen. Eneste vi krever er at du betaler oss innen 14 dager uten forfall. Dersom du ønsker å få reparasjonene på kreditt kan du krysse av under “kreditt”. Vi gjør oppmerksom på at vi vil utføre en kredittvurdering for at vi skal være sikre på at du betaler inn til oss. Søk om å bli bedriftskunde idag, og få svar innen få timer!

DUGNADSMARKED

Dugnadsmarked leverer dugnad til russ, idrettslag, skole, korps og andre grupper som ønsker å tjene penger. Enkel eksempel på en russedugnad: En gruppe på 23 personer som selger 15 dorull pakker hver, sitter igjen med en fortjeneste på 69 000 kroner.

LAGERHOTELLET AS

Lagerhotell er en bedrift lokalisert 15 minutter unna Oslo S og tilbyr lagringsplass for bedrifter og private. Stort lager med egen pallplass og hylleplass til små og store pakker. Ideelt for nettbutikker og virksomheter som har behov for lagerplass. Brukes også til privat lagring.

TEKHUSET AS

Tekhuset AS er en nettbutikk som fokuserer på salg av IKT-utstyr (Mobil, foto og data). Dette er noen av produktene du vil finne på nettbutikken nå og i fremtiden: iPhone deksel, iPhone deler, GoPro tilbehør, data tilbehør, el-sykkel, el-verktøy, LED-lys, drone og mye mer.

BOBLESPA.NO

Boblespa.no er en nettbutikk som selger Lay-Z-Spa oppblåsbart boblebad, spa-møbler, jacuzzi og annet tilbehør. Boblespa.no drives av Norsk Netthandel AS og ble stiftet i 2019. Norsk Netthandel har hovedkontor i Oslo og lager i Furuset.

Ofte stilte spørsmål

Vi svarer gjerne på det du lurer på.

Har dere åpent i helgene / søndager?
Hvorfor bli bedriftskunde?
Må jeg avtale time før jeg kommer?
Hva gjelder garantien?
Touchen responderer ikke
Min iPhone har dårlig batteritid.
Hvordan sender jeg inn min enhet?
Reparerer dere Mac eller iPad?